Aanmelden in tijd van scholensluiting

“Hoe kan ik mijn kind, die geboren is tussen 1 oktober 2018 en 31 december 2018, aanmelden bij de basisschool van mijn eerste keuze, nu de scholen eerder dicht zijn en geen ouders kunnen ontvangen?”

Vanwege de COVID-maatregelen zijn alle scholen vóór de kerstvakantie 1 week extra gesloten. Wij vragen u om uw aanmeldformulier in de periode 20 december 2021 t/m 14 januari 2022 zoveel mogelijk digitaal in te leveren bij onze school. Stuur het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier inclusief kopie van het legitimatiebewijs van uw kind naar: nddekker@scoh.nl.

Veilig kopie ID-bewijs bijsluiten

Klik op volgende link om te lezen hoe u via de KopieID-app veilig een kopie ID van uw kind kunt afgeven, zonder app kan dit ook.

Zodra wij de aanmelding van uw kind hebben verwerkt in het aanmeldsysteem, ontvangt u een e-mail met een bevestiging aanmelding vanuit Onderwijs Transparant. Controleer uw gegevens, mocht u vragen hebben n.a.v. deze e-mail bevestiging neem dan contact op met:

Naomi den Dekker (070-363 54 03)

Aanmelden basisschool

Als uw kind 4 jaar is mag het naar school. Aanmelden voor de school van uw eerste keuze mag zodra uw kind 3 jaar is geworden. Op de website van de gemeente Den Haag vindt u alle benodigde informatie rondom het maken van een keuze voor een school en de aanmeldingsprocedure.

Aanmelden peuterschool

Peuterschool O.G. Heldring is elke dag geopend van 8.30 uur tot 11.30 uur. Wij adviseren om uw peuter twee ochtenden per week bij ons te laten spelen. Gaat uw kind al naar een kinderopvang, dan is het ook mogelijk dat uw kind 1 ochtend in de week komt. Peuters die een indicatie voor extra speelleertijd van het consultatiebureau hebben gekregen (bijvoorbeeld omdat er thuis geen Nederlands wordt gesproken) mogen 5 dagdelen komen.

Inschrijven kan via een mail naar peuterschoologheldring@scoh.nl of via de website van SCOH.

Schoolwebsite door SchouderCom